Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

TODI 2019 indoor diving

Sinds oktober 2016 is het indoor duikbassin TODI geopend voor publiek en is het mogelijk om hier te freediven, snorkelen of duiken in een zwembad gevuld met tropische zoetwater vissen. Het stond al een tijdje op het verlanglijstje van onze activiteitencommissie om een bezoekje aan TODI op de planning te zetten en op 31 maart 2019 was het dan eindelijk een feit.

Met een aardige vertegenwoordiging van ons ledenbestand, vertrokken we richting Beringen (België) om een een leuke funduik te maken in het (tot nu toe) grootste indoor snorkel- en duikcentrum. Een leuke activiteit om te ondernemen, zeker nu het nog wat te koud was om alweer buiten te gaan duiken. Nu al buitenduiken is alleen voor de echte die hards weggelegd (vinden wij ;-)).

Voordat we in het water lagen, moest er wel van alles geregeld worden, want er gelden nogal wat regels bij TODI. Dus na wat gehannes (meer dan we normaal al gewend zijn) lagen we uiteindelijk in het water. Het zwembad was kleiner dan we ons voorgesteld hadden en er was geen echte onderwaterplant te ontdekken, maar al met al was het een leuke ervaring om in een binnenbad tussen de vissen te zwemmen. Uiteraard sloten we de duik af met een gezellige lunch in de brasserie van TODI. 

eigenschappen

tijdsbestek2019