Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Suluwesie Indonesië 2010

In de zomer van 2010 hebben wij met een grote groep fanatieke duikers een prachtige reis naar Sulawesie-Indonesië gemaakt. Waar we naast duiken ook nog tijd hebben vrijgemaakt hadden om boven water het land te bekijken (ja, soms lukt het ons ook nog om een dagje niet te duiken ;-)).

Indonesië is een prachtig land waar je heerlijk kunt duiken. We hebben de mooiste dingen gezien en vooral de muck dives waren een interessante ervaring. Je ziet namelijk niet veel meer dan een uitgestrekte vlakte zand/modder. Waardoor je in eerste instantie het idee hebt dat de gids verkeerd genavigeerd heeft, tot je wat verder kijkt.... Want in dat zand/modder leven ontzettend interessante diertjes, die je dus wel even moet zoeken. Voor de macro fotograaf een oase!! 

Naast het duiken was er gelukkig ook nog voldoende tijd om boven water het een en ander te doen, want helemaal naar Indonesië vliegen en dan niks van het land zien is toch wel een beetje zonde toch? Wil je meer zien van de mooie reis? Bekijk dan even het volledige album Sulawesie 2010.

eigenschappen

tijdsbestek2010