Snorkel opleiding

Snorkelen is voor jong en oud

In de snorkelopleiding leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt om op een veilige en ontspannen manier te genieten van de onderwaterwereld en bieden een mooie basis om daarna door te stromen naar een duikopleiding. Onze duikopleidingen starten bij een leeftijd van 12 jaar. Ben je jonger dan 12 jaar? Doe dan mee aan onze snorkel opleiding en maak alvast een mooie start. Maar ook volwassenen zijn van harte welkom om deel te nemen. Ga je bijvoorbeeld een mooie reis maken waarbij je kunt snorkelen en wil je van te voren de techniek leren? Meld je dan aan. De snorkel opleiding is daarnaast zeer geschikt voor kinderen en volwassen die graag willen beginnen met duiken maar nog niet zelfverzekerd genoeg zijn en wat meer tijd nodig hebben om vertrouwd te raken met onderwater zwemmen, etc.
 

Ingangsniveau:

Om deel te nemen aan de snorkel opleiding tot moet je:
  • lid zijn van de NOB;
  • in bezit van minimaal zwemdiploma A.

 

Duikervaring:

Voordat je het snorkelbrevet kunt aanvragen, moet je een aantal vaardigheden met succes hebben afgerond. Deze vaardigheden leren wij jou gedurende de opleiding in het zwembad.

 

Geldigheid:

Het snorkelbrevet is onbeperkt geldig.
 

Vervolgopleiding:

Na het behalen van je snorkel brevet kun je verder gaan met de opleiding  1*-juniorduiker (vanaf 12 jaar) of 1*- Open water (vanaf 14 jaar).